Taurus otworzył nowe Centrum Pierogowe

Kolejne Centrum pierogowe Firma Taurus otworzyła w Bytomiu w Centrum Handlowym Agora należącym do PSS Bytom. W dniu 4 października 2013 mieszkańcy Bytomia mogli pokosztować smakołyków pilzneńskich wielokrotnie nagrodzonych. Pierogi, gołąbki, krokiety i pizza smakowały wyśmienicie.
więcej >>

Taurus zachował prawo do posługiwania się godłem Teraz Polska dla wędlin z linii wyrobów swojskich.

3 października br. na Stadionie Narodowym w Warszawie odbyło się spotkanie Klubu „Teraz Polska”, podczas którego Krzysztof Przybył, prezes Fundacji Polskiego Godła Promocyjnego ogłosił rozpoczęcie 24 edycji konkursu „Teraz Polska”.
więcej >>

Lato z ranczem Taurus

W dniach 28 września zapraszamy na imprezę z cyklu zabaw pod hasłem „Lato z ranczem Taurus".
więcej >>

Złoty Medal Smaków Regionów oraz PDŻ dla wyrobów Taurusa

W dniach 21-24.09.2013 reprezentacja Taurusa uczestniczyła w targach Smaki Regionów Polagra Food w Poznaniu wraz z Podkarpackim Urzędem Marszałkowskim i Podkarpackim Klastrem Rolno Spożywczym oraz innymi firmami Podkarpacia.
więcej >>

Relacja z II Pilzneńskiego Festiwalu Pierogów

Św. Jacku z pierogami, módl się do Boga za nami, żeby te pierogi cały rok na stole były i nas od głodu chroniły.
więcej >>

II Pilzneński Festiwal Pierogów

Wszystko wskazuje na to, że Pilzneński Festiwal Pierogów wpisze się już na trwałe w kalendarz imprez organizowanych w Pilźnie. W ubiegłym roku w imprezie wzięło udział kilka tysięcy osób. Festiwal cieszy się ogromnym zainteresowaniem zarówno ze strony Pilźnian jak i gości. Święto smakoszy tego popularnego dania nawiązuje do legendy o świętym Jacku.
więcej >>

Pizza z pieczarkami i z salami w ofercie Taurusa z Pilzna

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów firma postanowiła poszerzyć produkcję dań gotowych i wprowadziła do swojej oferty pizzę.
więcej >>

Kiełbasianka z Pilzna nagrodzona na Agrobieszczadach 2013

27 - 28 lipca 2013 Lesko gościło uczestników XVIII edycji Targów Rzemiosła i Przedsiębiorczości "AGROBIESZCZADY 2013", połączonej z XIII edycją finału regionalnego konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów". Impreza ta od lat promuje nie tylko przedsiębiorczość i rolnictwo tej części Podkarpacia, ale także rozsławia region. Samorząd Województwa Podkarpackiego reprezentowali w Lesku Wicemarszałek Lucjan Kuźniar oraz Członek Zarządu Tadeusz Pióro.
więcej >>

Firma Taurus wyróżniona w Boguchwale

Firma Taurus w dniach 29 i 30 czerwca 2013 r. wzięła udział w Dniach Otwartych Podkarpackiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Boguchwale połączonych z XV Regionalną Wystawą Zwierząt Hodowlanych i jubileuszem 45-lecia Ośrodka.
więcej >>

Rzeszów gotuje

23 czerwca br. odbyły się kolejne z cyklu warsztatów kulinarnych pod hasłem „Rzeszów gotuje". Impreza miała miejsce w Barze Taurus, przy ul. Podkarpackiej 190 w Rzeszowie (dawna restauracja „Pod Skrzydłami").
więcej >>