Jakość i tradycja w naszej kuchni - pokaz kulinarny z udziałem Hanny Szymanderskiej

W listopadzie ub. roku w Spółdzielczym Domu Handlowym Sezam w Warszawie, pod honorowym patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi, odbył się pokaz kulinarny, pod hasłem: „jakość i tradycja w naszej kuchni", połączony z degustacją,.

Liczni klienci, odwiedzający w tym czasie dom handlowy Sezam, mieli okazję poznać nie tylko smak wędlin, pierogów i uszek z Firmy Taurus, ale mogli również skosztować sześciu rodzajów sałatek a' la Taurus sporządzonych na bazie wędlin produkowanych w Taurusie.

Podczas pokazu, przedstawiciele Firmy Taurus, ubrani w stroje regionalne, częstowali widzów m.in. gorącymi pierogami. W tym samym czasie, na bazie szynki swojskiej pilzneńskiej i kiełbasy swojskiej pilzneńskiej, przyrządzaniem sześciu rodzajów sałatek, zajmowała się popularna autorka książek kulinarnych i licznych poradników, Hanna Szymanderska.

 

Galeria

img_3219_160img_3203_160img_3206_160img_3218_160img_3223_160img_3225_160img_3226_160

<< powrót