Pokochaj Szpinak



więcej >>

Ostatki w Taurusie

W dniu 12. 02. br w kompleksie hotelowo gastronomicznym w Ładnej miało miejsce ostatkowe spotkanie Zarządu i Kierownictwa firmy z przedstawicielami samorządów wszystkich szczebli, Powiatowych Urzędów Pracy, odbiorców i dostawców. W serdecznej atmosferze z udziałem mediów podsumowano dotychczasową, bardzo dobrze układającą się partnerską współpracę.
więcej >>

Relacja z Dnia Otwartych Drzwi

W dniu 16 grudnia br. Firma Taurus z Pilzna zorganizowała Dni Otwarte Kompleksu Gastronomiczno-Usługowo-Handlowego w Ładnej. Imprezę zaszczycili swoją obecnością wicestarosta tarnowski Mirosław Banach, wójt gminy Skrzyszów Marcin Kiwior i Dyrektor szpitala im. Św. Łukasza w Tarnowie Anna Czech. Patronat medialny sprawowało Radio RDN Małopolska oraz Galicyjski Tygodnik Informacyjny TEMI.
więcej >>

Dzień Otwartych Drzwi - 16 grudnia 2012 r.


więcej >>

"Smaczne bo Podkarpackie" 2012

Prezes Stanisław Jarosz 22 października odebrał certyfikat Programu Certyfikującego Najlepsze Spożywcze Produkty Podkarpackiego "Smaczne bo Podkarpackie" 2012 za pierogi z mięsem pilzneńskie.
więcej >>

Niedziela ze smakiem

Ponad 2500 pierogów i 100 kg golonki zjedli wczoraj goście w Barze Taurus przy ul. Podkarpackiej 190 w Rzeszowie. Setki osób odwiedziło restaurację w ramach imprezy Dzień Otwartych Drzwi, wśród nich wielu studentów.
więcej >>

To może być najsmaczniejsza Niedziela w Twoim życiu!

Dzień Otwartych Drzwi w obiektach Taurus przy ulicy Podkarpackiej 190 w Rzeszowie! Od godziny 14-tej wielkie ucztowanie!
więcej >>

Pierwsze medale 20-lecia "Teraz Polska" rozdane ! Taurus wśród uhonorowanych.

4 października br. w Centrum Giełdowym w Warszawie odbyło się spotkanie Klubu "Teraz Polska", którego uczestnikami byli przedstawiciele: fundatorów; laureatów konkursu "Teraz Polska", posługujących się aktualnie Godłem; instytucji i organizacji współpracujących z fundacją w ramach programu "Polski sukces - dokonania i perspektywy" oraz mediów patronujących działaniom fundacji.
więcej >>

Haniu -Gratulujemy wspaniałego jubileuszu!

Hanna Szymanderska -pisarka, dziennikarka, ale przede wszystkim znawczyni sztuki i tradycji kulinarnej, okrzyknięta przez wielu Pierwszą Damą tradycyjnej kuchni polskiej, obchodziła 5 października 25-lecie pracy twórczej. Byliśmy tam.
więcej >>

Targi Poznańskie zaowocowały 2 prestiżowymi nagrodami

Na tegorocznych Targach Poznańskich, otrzymaliśmy dwie prestiżowe nagrody, które miał przyjemność odebrać dyrektor Waldemar Kluska. Polędwica Paradna została uhonorowana laurem Poznaj Dobrą Żywność, natomiast nasze Pierogi ze szpinakiem i serem otrzymały nagrodę Polski Producent Żywności 2012 r. Obie nagrody zostały odebrane z rąk Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi Pana Stanisława Kalęby.
więcej >>