Szef Taurusa Stanisław Jarosz laureatem medalu "Lider Sukcesu".

W sobotę 30 listopada prestiżowym medalem „Lider Sukcesu" zostali wyróżnieni Władysław Ortyl Marszałek Województwa Podkarpackiego i Stanisław Jarosz szef firmy Taurus z Pilzna.
więcej >>

Oferta świątecznych zestawów Taurusa


więcej >>

Sylwester 2013/14 w Strzegocicach i Rzeszowie


więcej >>

Rzeszów gotuje

Po raz kolejny w niedzielę 20 października w barze „Taurus" na osiedlu Zwieńczyca przy ulicy Podkarpackiej w Rzeszowie znakomici goście przygotowywali potrawy z ryb.
więcej >>

Taurus otworzył nowe Centrum Pierogowe

Kolejne Centrum pierogowe Firma Taurus otworzyła w Bytomiu w Centrum Handlowym Agora należącym do PSS Bytom. W dniu 4 października 2013 mieszkańcy Bytomia mogli pokosztować smakołyków pilzneńskich wielokrotnie nagrodzonych. Pierogi, gołąbki, krokiety i pizza smakowały wyśmienicie.
więcej >>

Taurus zachował prawo do posługiwania się godłem Teraz Polska dla wędlin z linii wyrobów swojskich.

3 października br. na Stadionie Narodowym w Warszawie odbyło się spotkanie Klubu „Teraz Polska”, podczas którego Krzysztof Przybył, prezes Fundacji Polskiego Godła Promocyjnego ogłosił rozpoczęcie 24 edycji konkursu „Teraz Polska”.
więcej >>

Lato z ranczem Taurus

W dniach 28 września zapraszamy na imprezę z cyklu zabaw pod hasłem „Lato z ranczem Taurus".
więcej >>

Złoty Medal Smaków Regionów oraz PDŻ dla wyrobów Taurusa

W dniach 21-24.09.2013 reprezentacja Taurusa uczestniczyła w targach Smaki Regionów Polagra Food w Poznaniu wraz z Podkarpackim Urzędem Marszałkowskim i Podkarpackim Klastrem Rolno Spożywczym oraz innymi firmami Podkarpacia.
więcej >>

Relacja z II Pilzneńskiego Festiwalu Pierogów

Św. Jacku z pierogami, módl się do Boga za nami, żeby te pierogi cały rok na stole były i nas od głodu chroniły.
więcej >>

II Pilzneński Festiwal Pierogów

Wszystko wskazuje na to, że Pilzneński Festiwal Pierogów wpisze się już na trwałe w kalendarz imprez organizowanych w Pilźnie. W ubiegłym roku w imprezie wzięło udział kilka tysięcy osób. Festiwal cieszy się ogromnym zainteresowaniem zarówno ze strony Pilźnian jak i gości. Święto smakoszy tego popularnego dania nawiązuje do legendy o świętym Jacku.
więcej >>